لیست عناوین
برای اعطای وکالت به وکیل قاضی بازنشسته دیوان عالی با شماره 02144428277 و 09374807447 (منشی ۲۴ ساعته وکیل) تماس حاصل فرمایید.
چنانچه از وکیل قاضی بازنشسته دیوان عالی سوال داشته و یا نیاز به مشاوره دارید، در قسمت کامنت ها و نظرات در انتهای مطلب سوال خود را مطرح نمایید تا وکلای مجموعه سریعا به شما پاسخ دهند.
شاید برای شما هم سوال باشد که چرا وکیل قاضی بازنشسته دیوان عالی را باید برای پرونده قضایی خود انتخاب کنیم؟
وکیل قاضی بازنشسته انتخاب مناسبی برای پرونده های قضایی شما است زیرا می توان وکیل قاضی بازنشسته را به سبب تجربه بالاتر از سایر وکلا متمایز کرد. ازمزایای انتخاب وکیل قاضی بازنشسته به تجربه زیاد او که از سایر وکلا تمیز داده شده است اشاره کردیم. در ادامه علت آن را بررسی خواهیم کرد.
برای امور حقوقی و کیفری خود می توانید با گروه وکلای بزرگمهر تماس گرفته تا پرونده ی شما را به دست برجسته ترین وکلای قاضی بازنشسته دیوان عالی کشور در تهران بسپارند.
پرونده های موفق وکیل قاضی بازنشسته دیوان عالی در گروه وکلای بزرگمهر
از آنجا که در گروه وکلای بزرگمهر، وکلا به صورت تخصصی در زمینه های حقوقی و کیفری فعالیت می کنند و به طور مثال وکیل قاضی بازنشسته دیوان عالی، به صورت تخصصی تنها در این زمینه فعالیت کرده و از پذیرش پرونده هایی در زمینه های دیگر (به طور مثال خانواده و…) معذور هستند، تعداد پرونده هایی که وکیل متخصص در هر زمینه پیگیری نموده است، از دیگر وکلای سایر مجموعه ها بیشتر بوده و همچنین به دلیل فعالت تخصصی، تجربه بسیار بالاتر و حرفه ای تری در این زمینه دارند. وکیل قاضی بازنشسته بزرگمهر با بیش از ۱۴۷ پرونده موفق و همچنین موفقیت بالای ۹۸٪ در پرونده های پیچیده و دشوار که بسیاری از وکلا در خصوص این پرونده ها قطع امید کرده اند، دارای بهترین تجربه و سابقه بوده و امید است که بتواند در پرونده های شما مشکل گشا باشد. از جمله پرونده های شاخصی که وکیل قاضی بازنشسته دیوان عالی گروه وکلای بزرگمهر در آن ها موفق بوده است می توان به:
پرونده های شاخص موفق وکیل قاضی بازنشسته دیوان عالی در گروه وکلای بزرگمهر
۱. پرونده سرقت از منازل با ۷۳ شاکی خصوصی که موفق به تبرئه متهم از تمامی اتهامات شد.
۲. پرونده ملکی به ارزش ۷۰ میلیارد تومان تصرف شده توسط بنیاد های حکومتی که منجر به موفقیت در پرونده شده و زمین موکل به وی برگشت داده شده
۳. پرونده قتل مدل معروف اینستاگرامی توسط همسر و سوزاندن جسد وی که منجر به محکومیت قاتل و همدستان به اعدام و دریافت دیه از آن ها برای خانواده مقتول این پرونده شد.
۴. پرونده بنزین پاشی و سوزاندن دختر جوان توسط نامزد وی که ویدیوی آن در شبکه های اجتماعی بسیار جنجال به پا کرده بود منجر به دریافت دیه و مجازات متهم برای موکل شد.
۵. پرونده آدم ربایی مسلحانه و تجاوز به یک خانم که منجر به محکومیت متهم به اعدام و دریافت دیه برای شاکی از سوی وکیل کیفری غرب تهران شد.
۶. پرونده قتل با سلاح گرم که منجر به تبرئه متهم از تمامی اتهامات شده است.
۷. پرونده دستگیری باند تولید مواد مخدر به همراه کشف ۴۰۰ کیلوگرم شیشه
۸. پرونده جعل سند و فروش مال غیر که منجر به محکومیت متهم و دریافت خسارت برای موکل شد.
۹. پرونده زمین خواری به ارزش ۳۰۰ میلیارد تومان از املاک اطراف تهران
۱۰. پرونده ادعای تجاوز و زنای محصنه پزشک به بیمار که منجر به رفع اتهام متهم گردید
۱۱. پرونده تولید، توزیع و حمل ۴۵۰ لیتر مشروبات الکلی در دادگاه انقلاب که منجر به موفقیت در پرونده شده و حداقل مجازات ممکن (شلاق تعزیری که نهایتا به جزای نقدی تبدیل شد) برای متهم صادر شد.
۱۲. پرونده تجاوز و قتل دختر جوان و دفن کردن جسد وی در اطراف تهران
۱۳. پرونده حمله با سلاح سرد شمشیر به دو پسر جوان که منجر به قطع عضو یکی و قتل دیگری شده بود
۱۴. پرونده سرقت مسلحانه به همراه گروگانگیری در کرج
۱۵. پرونده سرقت از بانک در ورامین تهران
۱۶. پرونده سرقت مسلحانه طلا و جواهرات و تجاوز به خانم مالک بوسیله تهدید با اسلحه که منجر به صدور حکم اعدام شد.
و…
چرا باید وکالت پرونده خود را به وکیل قاضی بازنشسته دیوان عالی گروه وکلای بزرگمهر بسپاریم
از آنجا که در پرونده ها، تخصص و تجربه وکیل معیار و ملاک بسیار مهمی در تعیین سرنوشت پرونده است، تجربه بالا و همچنین موفقیت وکیل در پرونده ها در زمینه مشابه و یکسان، بسیار تاثیرگذار بوده و می تواند پرونده شما را به بهترین نتیجه ممکن هدایت کند. با در نظر گرفتن این اصل مهم، ما در گروه وکلای بزرگمهر در تلاش هستیم تا با هدف افزایش کیفیت و افزایش هرچه بیشتر آمار موفقیت پرونده ها و ارائه وکالت با وکیل متخصص با تجربه که سابقه موفقیت در پرونده مشابه پرونده شما را داشته باشد. در صورتی که تنها قصد اعطای وکالت دارید با گروه وکلای بزرگمهر تماس بگیرید تا کارشناسان ما جهت تنظیم وقت جلسه شما با وکیل متخصص در زمینه پرونده شما، اقدام نمایند.
تجربه بالای وکالت و قضاوت وکیل قاضی بازنشسته
تجربه بالای وکیل قاضی بازنشسته به سبب پرونده هایی است که در گذشته و قبل از بازنشستگی قضاوت می کرده است. وکیل قاضی بازنشسته طی سال ها قضاوت و کسب تجربه از پرونده های مختلف قضایی به هنگام بازنشستگی تجربه کثیری از زمان قضاوت خود به همراه داشته پس بنابراین می تواند انتخاب مناسبی برای وکالت پرونده های قضایی مختلف باشد.
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عالی
پیش تر درباره مزیت انتخاب وکیل قاضی بازنشسته صحبت کردیم. حال به این می پردازیم که اگر وکیل قاضی بازنشسته دیوان عالی را برای پرونده خود انتخاب کنیم چه مزایای افزونی برای موفقیت در پرونده قضایی خود خواهیم داشت.
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عالی به دلیل تجربه قضاوت در دیوان عالی کشور با قوانین و مقررات قضایی آشنایی بیشتر دارد و به خوبی در دوره قضاوت خود توانسته پرونده ها را قضاوت کند و چون در دیوان عالی به عنوان قاضی حضور داشته قطعا یکی از برترین قضات کشور بوده است زیرا در دیوان عالی برترین قضات کشور پرونده ها را قضاوت می کنند این قضات بنا بر تجربه خوبی که در زمان قضاوت خود در دیوان عالی داشته اند می توانند در زمان بازنشستگی خود به عنوان وکیل قاضی بازنشسته دیوان عالی وکالت کنند و جزو برترین وکلایی باشند که شما آن ها را برای پرونده خود انتخاب می کنید.
در ادامه بیش تر با دیوان عالی کشور آشنا خواهیم شد.
شماره تلفن قاضی بازنشسته دیوان عالی کشور
از آنجا که ارتباط گرفتن با وکلای قاضی بازنشسته دیوان عالی کشور کمی سخت و دشوار است و همچنین بسیاری از مردم بابت پرونده های خود نیازمند تجربه و تخصص ایشان هستند، یافتن شماره تلفن قاضی بازنشسته دیوان عالی کشور، شاید ناممکن به نظر برسد. گروه وکلای بزرگمهر با در اختیار داشتن وکلای قاضی بازنشسته دیوان عالی کشور، یاری رسان شما در این زمینه خواهد بود. شما میتوانید با شماره های درج شده در وبسایت تماس حاصل بفرمایید تا از این طریق با وکیل قاضی بازنشسته دیوان عالی کشور در ارتباط داشته باشید و از طریق مشاوره حضوری و یا تلفنی با ایشان و حتی اعطای وکالت، پرونده های خود را به بهترین سرانجام ممکن برسانید.
دیوان عالی کشور
دیوان عالی کشور مطابق با اصل 161 قانون اساسی کشور عالی ترین مرجع نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم (دادگاه های) کشور است و بر اساس ضوابطی که رئیس قوه قضاییه تعیین می کند تشکیل شده است. دیوان عالی کشور در راس تشکلات قضایی کشور قرار دارد و برجسته ترین قضات کشور در آن فعالیت دارند. دیوان عالی کشور مطابق اصل 75 قانون اساسی تشکیل شده است. اگر دیوان عالی کشور ملاحظه کند که در دادگاهی در جریان رسیدگی به پرونده های قضایی تخلفی صورت گرفته حکم صادر شده برای پرونده را نقض می کند و به دادگاه پایین تر ارجاع می دهد و زمانی که دیوان عالی روند رسیدگی به پرونده در دادگاهی را مطابق قائده و قانون ملاحظه کند و از خلاف نبودن آن اطمینان حاصل کند، پرونده را تایید و برای اجرای حکم، آن را به دادگاه صادر کننده حکم ارسال خواهد کرد که این یکی از وظایف دیوان عالی است که در ادامه بیشتر توضیح می دهیم.
وظایف دیوان عالی کشور
در ادامه متن به 6 مورد از وظایف دیوان عالی کشور می پردازیم و وظایف را مختصرا شرح
می دهیم:
- نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم (دادگاه ها)
- ایجاد وحدت رویّه قضایی
- حل اختلاف در صلاحیت و تعیین مرجع صالح
- موافقت با اعاده دادرسی از احکام کیفری
- موافقت با احالهی پروندهی کیفری
- رسیدگی به تخلف رئیس جمهور
خدمات قاضی بازنشسته دیوان عالی:
قاضی بازنشسته در دوران کار در دیوان عالی کشور خدمات گوناگونی را به مردم ارائه داده است. در بین خدمات مختلف و زیادی که قاضی های بازنشسته به مردم ارائه داده اند، پرونده ها و فعالیت های گوناگونی وجود دارند که شامل بخش های مختلف و ارگان های مختلف کشور نیز می شوند.
با توجه به مطالبی گه گفته شد، قاضی های بازنشسته تجربیات زیادی از بخش ها و ارگان های مختلف دارند، که سبب دانش زیاد آن ها در حوزه وکالت و موارد مختلف قانونی نیز می شود. از همین رو قاضی بازنشسته می تواند بهترین گزینه ممکن برای بسیاری از پرونده هایی باشد که دارای پیچیدگی های زیادی هستند و مهارت و توانمندی زیادی احتیاج دارند.
نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم (دادگاه ها)
یکی از مهم ترین وظایف دیوان عالی کشور نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم (دادگاه ها) است. نظارت بر اجرای صحیح قوانین بدین صورت انجام می شود که دیوان عالی کشور احکام صادره از محاکم (دادگاه های) بررسی می کند و آن ها را اگر خلاف قوانین عمل کرده باشند نقض و اگر طبق قوانین عمل کرده باشد ابرام می کند. (ابرام یعنی دیوان عالی کشور رای صادره را تایید می کند). دیوان عالی کشور کل پرونده ارسال شده از طرف دادگاه پایین تر را بررسی نمی کند بلکه منطبق بودن رای صادر شده بر موازین شرعی و قانونی را بررسی می کنند در نهایت دیوان عالی رای را نقض یا ابرام (تایید) می کند که دیوان عالی در صورت نقض رای، پرونده را به دادگاه پایین تر می فرستد تا دوباره آن را بررسی کنند و رای جدید صادر کنند.
ایجاد وحدت رویّه قضایی
قضات دیوان عالی وظیفه مهم قضاوت پرونده های مختلف را برعهده دارند و باید با دقت زیاد پرونده را بررسی کنند و مطابق قانون رای لازم را صادر کنند. در مواردی به علت واضح نبودن متن قانون، صدور حکم مشکل خواهد بود در چنین شرایطی لازم است برای قضاوت درست و رسیدن به رای نهایی دادگاه از تفسیر قانون استفاده کرد. هيئت عمومی دیوان عالی کشور جلسه ای تشکیل می دهند و هر کدام از اعضا به تفسیر رای می پردازند و نتیجه های مختلفی را ارائه می دهند و در نهایت رای اکثریت به عنوان قانون پذیرفته می شود و اعتبار آن دائمی است مگر با خود قانون تغییر کند و رای نقض یا باطل شود. که می توان از آن به عنوان ایجاد وحدت رویّه قضایی نام برد. در مادهی 471 قانون آیین دادرسی کیفری بیان شده اگر در موارد حقوقی، کیفری و امور حسبی نیاز به تفسیر قانون باشد رئیس دیوان عالی کشور یا دادستان کل کشورنظرات هيئت عمومی دیوان عالی کشور را درخواست می کند انجام این کار از طرف رئیس دیوان عالی کشور یا دادستان کل کشور ایجاد وحدت رویّه قضایی نامیده می شود.
حل اختلاف در صلاحیت و تعیین مرجع صالح
هنگامی که دادگاهی صلاحیت صدور رای پرونده ای را نداشته باشد آن پرونده را به دادگاه صالح ارجاع می دهد. در این صورت در دادگاه صالح دو موضوع مطرح است یک اینکه پرونده را خودش بررسی کند و صلاحیت خود را در رسیدگی به پرونده تایید نماید و موضوع دوم این است که دادگاه صالح ادعای عدم صلاحیت دادگاه اول را نقض کرده و اعتقاد دارد که همان دادگاه می تواند به پرونده رسیدگی کند در این صورت اختلاف صلاحیت به وجود می آید و پرونده به مرجع حل اختلاف فرستاده می شود. وظیفه حل اختلاف در صلاحیت را دیوان عالی بر عهده گرفته است هم چنین تعیین مرجع صالح نیز بر عهده دیوان عالی کشور است تعیین مرجع صالح زمانی اتفاق می افتد که دادگاهی رسیدگی به پرونده ای را وظیفه خود نداند و آن را وظیفه مرجع غیر دادگستری بداند در این صورت دادگاه پرونده را به دیوان عالی کشور می فرستد تا خود دیوان عالی مرجع صالح را تشخیص دهد و رسیدگی به پرونده را به آن مرجع واگذار نماید.
موافقت با اعاده دادرسی از احکام کیفری
موافقت با اعاده دادرسی از احکام کیفری یکی از وظایف دیوان عالی کشور است. دیوان عالی کشور درخواست های اعاده دادرسی نسبت به احکام کیفری که برای آن ارسال می شود را بررسی می کند و منطبق بودن آن درخواست ها را با ماده 476 قانون آیین دادرسی کیفری می سنجد اگر منطبق باشد درخواست اعاده دادرسی را برای بررسی و رسیدگی مجدد به دادگاه هم عرض فرستنده حکم قطعی ارجاع می دهد اما اگر درخواست اعاده دادرسی با ماده 476 منطبق نباشد در دیوان عالی نقض و رد می شود.
موافقت با احاله پرونده کیفری
دیوان عالی وظیفه موافقت با احاله پرونده کیفری را برعهده دارد منظور از احاله یعنی واگذار کردن رسیدگی به پرونده از یک دادگاه به دادگاه دیگری برای راحت تر شدن روند رسیدگی است. برای احاله کردن پرونده کیفری لازم است تا دادستان یا رئیس حوزه قضایی مبدأ تقاضایی برای دیوان عالی کشور برای واگذار کردن پرونده به دادگاه دیگر ارسال نماید. معمولا برای برقراری نظم و راحتی برای رسیدگی به پرونده این درخواست ها از طریق رئیس قوهی قضاییه یا دادستان کل کشور و دیوان عالی کشور پذیرفته می شوند و احاله پرونده کیفری صورت می گیرد.
رسیدگی به تخلف رئیس جمهور
رسیدگی به تخلف رئیس جمهور یکی دیگر از وظایف دیوان عالی کشور است زمانی که دیوان عالی تخلف از قوانین کشور توسط رئیس جمهور را تایید کند و مجلس شورای اسلامی جرائم رئیس جمهور (و یا معاونین آن را) تایید کند در این صورت رسیدگی به تخلفات آنان در دادگاه عمومی دادگستری انجام می شود. لازم به ذکر است که عدم صلاحیت رئیس جمهور را مقام معظم رهبری تشخیص می دهد و می تواند بنابر اصل 110 قانون اساسی (برای صلاح کشور) او راعزل کند.
دیوان عالی کشور به چند بخش تقسیم می شود؟
دیوان عالی به دو بخش تقسیم می شود:
- شعب دیوان عالی کشور
دیوان عالی کشور حدود 40 شعبه در سراسر کشور دارد که هر شعبه دو قاضی دارد یکی از آن ها رئیس و دیگری قاضی مستشار هستند. از شرایط این دوقاضی می توان به 10 سال سابقه قضاوت و یا وکالت اشاره کرد. هم چنین هر دو قاضی باید به قوانین مدون اسلامی آشنایی کامل داشته باشند. رئیس قوه قضاییه وظیفه شناسایی افراد صالح که می توانند عهده دار قضاوت در دیوان عالی کشور شوند را دارد. لازم به ذکر است که دیوان عالی معمولا در شهر تهران برگزار می شود.
- هیأتهای عمومی دیوان عالی کشور
همانطور که در قسمت هیأت عمومی وحدت رویه قضایی اشاره کردیم قضات حاضر در دیوان عالی کشور اختیار استنباط قوانین را دارند در شرایطی که صدور حکم برای پرونده ای مشکل باشد قضات با تشکیل هیأت عمومی و با استنباط قوانین برای آن پرونده رای خود را ثبت می نمایند و در نهایت یک رای به عنوان قانون پذیرفته می شود.
بنابر توضیحات فوق اهمیت و مرتبه دیوان عالی کشور را بررسی کردیم و گفتیم که قضات آن از برجسته ترین قضات با مرتبه بالای قضاوت و وکالت هستند پس وکیل قاضی بازنشسته دیوان عالی کشور انتخاب مناسبی برای پرونده های شما خواهد بود. برای سپردن پرونده های خود به وکیل قاضی بازنشسته دیوان عالی می توانید با شماره های درج شده گروه وکلای بزرگمهر تماس بگیرید.
برای اعطای وکالت به وکیل قاضی بازنشسته دیوان عالی با شماره 02144428277 و 09374807447 (منشی ۲۴ ساعته وکیل) تماس حاصل فرمایید.
چنانچه از وکیل قاضی بازنشسته دیوان عالی سوال داشته و یا نیاز به مشاوره دارید، در انتهای مطلب سوال خود را مطرح نمایید تا کارشناسان حقوقی مجموعه سریعا به شما پاسخ دهند.
مزایای مشاوره با قاضی بازنشسته دیوان عالی
همانطور که درباره وظایف دیوان عالی توضیحاتی داده شد، قاضی های بازنشسته دیوان عالی تجربه و دانش زیادی در حوزه پرونده های قضایی دارند و در طول مراحل کاری خود با پرونده های زیادی در موضوعات متفاوت مواجه شده اند. در نتیجه به خوبی از محتوا و چالش های پیش روی پرونده آگاهی دارند و می توانند بهترین مشاور برای پرونده شما باشند.
علاوه بر آن قاضی بازنشسته دیوان عالی از قوانین و مقررات و روند پیگیری های پرونده به خوبی آگاه هستند و می توانند به صورت بی طرفانه و با آشنایی و تسلط کامل به قوانین و مراحل قضایی پرونده به شما مشاوره بدهند، شما را هنمایی کنند و حتی وکالت پرونده شما را به عهده بگیرند.
12 دلیل که شما به وکیل احتیاج دارید!
- مشاوره گرفتن از وکیل متخصص نه تنها هیچ ضرری ندارد بلکه می تواند راهگشای پرونده شما باشد. ✅
- همیشه پیشگیری بهتر از درمان است پس منطقی است از مشکلات قانونی پیشگیری کنید به جای اینکه بعدا با آن ها دست و پنجه نرم کنید. ✅
- قانون و مسائل حقوقی بسیار پیچیده، دشوار و گسترده هستند. ✅
- همواره این امکان وجود دارد که پرونده ها به دلیل نداشتن وکیل برای شما هزینه و مدت زمان بیشتری در بر داشته باشند.❌
- با داشتن وکیل درک کاملی از گزینه ها و راهکار های خود خواهید داشت. ✅
- وکلا به شاهدان و کارشناسان دسترسی دارند، افرادی که در کنار خودتان به آن ها نیاز دارید. ✅
- وکیل می تواند بهترین و مناسب ترین دفاع برای پرونده ی شما را ارائه کند. ✅
- طرف مقابل در پرونده شما به احتمال زیادی وکیل دارد و با تمام توان خود در دادگاه حاضر میشود.❌
- وکلا می دانند چگونه شهود و دفاعیات را به چالش بکشانند. ✅
- یک دادخواست اشتباه یا پیروی از روش اشتباه می تواند پرونده شما را به طور کامل خراب کند.❌
- وکلا در صورت لزوم نحوه مذاکره کردن با طرف مقابل را می دانند. ✅
- وکیل تمام تلاش و توان خود را برای حفظ و دفاع از حقوق شما در پرونده به کار می گیرد و همواره حامی شما خواهد بود. ✅
گروه وکلای بزرگمهر با سابقه درخشان و پرونده های موفق طی سال های اخیر آماده بررسی پرونده های قضایی و مشاوره های تخصصی در حوزه های مختلف حقوقی می باشد. با اعتماد به وکلای ما می توانید از استیفای کامل حقوق قانونی خود اطمینان خاطر داشته باشید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.
تلفن: 44428277-021
نظرات موکلین اخیر
به وکیل قاضی بازنشسته دیوان عالی رای دهید.
173
امتیاز کل وکیل قاضی بازنشسته دیوان عالی
از طریق دکمه زیر به وکیل قاضی بازنشسته دیوان عالی امتیاز دهید
سلام اگ بعد چندین سال از گذشت ی رابطه ای ک کاملم نبوده بریم پزشکی قانونی قابل تشخیصه چند سال هیچ رابطه ای نداشته یاشه
با سلام و وقت بخیر. خیر امکان پذیر نیست. پزشکی قانونی تنها نهایت تا 6 ماه مشخص میکند که زمان آخرین رابطه حدودا چه موقع بوده است.
سلام وقت بخیر
مادر همسرم ملکی بنامش بوده سندی
4 تا از دخترها از 6 فرزند مادر همسرم ملک و بنام خودشون زدن
و مادر همسرم که مسن هست و 85 سال سن دارد و از نظر مغزی سالم است و از نظر جسمی کهولت سن دارد
ادعا میکند که خودم دادم بهشون
و بقیه دو فرزند و چیزی بهشون نداده
آیا راهی وجود دارد که ثابت کرد از ضعف نفسانی مادر شوهرم استفاده کرده و ملک و برگردوند بنام خودش تا زنده هست و بعدش انحصار وراثت بشه
با سلام و وقت بخیر. بستگی به شرایط جسمی و روانی ایشان دارد. میتوان از طریق بحث تحجر اقدام نمود. اما توجه داشته باشید که این مورد نیاز به تجربه و تخصص دارد و بهتر است از وکیل متخصص در این زمینه کمک بگیرید.
سلام و عرض ادب وقت بخیر خسته نباشید
ممنون میشم در مورد موضوع زیر راهنمایی بفرمایید
من سه دانگ ملکی رو خریدم صاحب ملک شش دانگ ملک رو فروخته به شخص دیگه . دادگاه نسبت به سه دانگ به من رای داد بعد از انجام کارهاش رفتم اداره ثبت گفت شماره سند انتقالی در دادنامه اشتباه شده بعد معلوم شد سه سال پیش موقع استعلام برای دادگاه به جای ۲۷۸۳۵ اداره ثبت اشتباه تایپی کرده و ۲۴۸۳۵ اعلام کرده و ما هم برای شماره ۲۴۸۳۵ دادخواست دادیم. حالا اداره ثبت نامه درخواست اصلاحیه برای دادگاه فرستاد ولی دادگاه قبول نکرد و میگه چون داخل خواسته ما شماره ۲۴۸۳۵ رو خواستیم دادگاه نمیتونه خلاف اون رای بده و از موارد اصلاح نمی باشد . حالا گناه ما چیه؟ استعلام رو دادگاه گرفته ما هم طبق اون دادخواست دادیم آش نخورده دهن سوخته . هیچکدام هم قبول نمیکنن . من باید چکار کنم الان؟؟!😑😑😑
پاسخ وکیل پایه یک دادگستری آقای اسماعیلی: شما باید دادخواست جدید بدید چون بر مبنای شماره ای که دادید استعلام گرفته شده است و قابل اصلاح نیست
اگر زن دنبال طلاق باشه از طریق نپرداختن نفقه اون موقع راه کارش چیه چیکار کنه که بتونه از طریق نفقه طلاق بگیره
چون از اول زندگیشون که حدود یک سال میشه نفقه ای پرداخت نکردن و باهم زندگی میکنند و میخواد طلاق بگیره آیا از طریق نفقه میتونه به جایی برسه
سلام وقت بخیر من تو پرونده طلاقم استعلام سوابق کیفری همسرم رو گرفتم و متوجه شدم قبل ازدواج سوابق کیفری زیادی مثل چندین بار روابط نامشروع و تحصیل اموال مسروقه و کلی هم ازش مشروبات الکلی و مواد مخدر گرفتن و سابقه دعوا و اینطور مسائلم داشته که من از هیچکدوم مطلع نبودم… الان تو پرونده طلاق قاضی میگه چون قبل ازدواج بوده این سوابق مهم نیست..من خواستم بدونم میتونم یه شکایت دیگه ای ازش با عنوان فریب در ازدواج شکایت کنم؟
پاسخ وکیل پایه یک دادگستری آقای اسماعیلی: بله موارد مربوط به گذشته و قبل ازدواج حق طلاق برای زوجه ایجاد نمیکند . ولی تحت عنوان فریب در ازدواج قابل پیگیری خواهد بود