لیست عناوین
- 1 لیست وکیل کودک آزاری
- 2 چرا باید وکالت پرونده مجازات کودک آزاری را به گروه وکلای بزرگمهر بسپاریم
- 3 جرم کودک آزاری چیست؟
- 4 آشنایی با انواع کودک آزاری
- 5 جرم کودک آزاری توسط والدین
- 6 چگونه کودک آزاری را گزارش بدهیم؟
- 7 مجازات کودک آزاری چیست؟
- 8 چرا باید برای پرونده کودک آزاری خود وکیل بگیریم؟
- 9 12 دلیل که شما به وکیل احتیاج دارید!
- 10 وکیل مرد مجازات کودک آزاری
- 11 وکیل خانم مجازات کودک آزاری
- 12 وکیل قاضی بازنشسته مجازات کودک آزاری
- 13 مزایای وکلای با تجربه گروه بزرگمهر
- 14 به وکیل کودک آزاری امتیاز دهید
برای اعطای وکالت به وکیل مجازات کودک آزاری با شماره 02144428277 و 09374807447 (منشی ۲۴ ساعته وکیل) تماس حاصل فرمایید.
چنانچه از وکیل مجازات کودک آزاری سوال داشته و یا نیاز به مشاوره دارید، در قسمت کامنت ها و نظرات در انتهای مطلب سوال خود را مطرح نمایید تا وکلای مجموعه سریعا به شما پاسخ دهند.
کودکی و نوجوانی جزو مهمترین دوره های زندگی است که در آن پایه های اصلی شخصیت و روان افراد شکل میگیرد. بدیهی است که بروز هرگونه آسیب، سوء استفاده و بدرفتاری در این دوره تبعات منفی فراوانی در آینده کودک خواهد داشت. به همین دلیل هم در سراسر دنیا قوانین سفت و سختی برای مبارزه با کودک آزاری وضع شده است. در کشورمان نیز قانون حمایت از کودکان و نوجوانان و مرکز گزارش های مردمی کودک آزاری ایجاد شده است تا به این طریق از قربانیان کودک آزاری حمایت شود.
آمارها نیز حاکی از آن است که در سال های اخیر و به خصوص در طول همه گیری کرونا آمار کودک آزاری در کشورمان رو به افزایش بوده است و بیش از 78 درصد این آزارها به صورت جسمانی میباشد. از سوی دیگر 56 درصد قربانیان کودک آزاری دختران و 44 درصد آن را پسران زیر 18 سال تشکیل می دهند. نکته بدتر ماجرا این است که 5 درصد از موارد گزارش شده کودک آزاری در کشورمان، مربوط به آزارهای جنسی کودکان است.
با توجه به حساسیت این موضوع، ما در این مقاله از وبلاگ گروه وکلای بزرگمهر بنا داریم تا به سوالاتی همچون کودک آزاری به چه معناست؟ و حکم کودک آزاری چیست؟ بپردازیم. اگر می خواهید بدانید براساس قوانین کشورمان مجازات کودک آزاری و حکم کودک آزاری چیست این مقاله را تا پایان مطالعه فرمائید.
لیست وکیل کودک آزاری
وکیل دکتر حسین مروج 

- وکیل پایه یک دادگستری
- بیش از ۴۰ سال سابقه حقوقی
- دکترای حقوق خصوصی
- دکترای حرفه ای مشاوره حقوقی DBA
- استاد دانشگاه های آزاد و دانشکده علوم و فنون نیروهای مسلح از سال ۱۳۶۱
- مدیر حقوقی نیروهای مسلح از سال ۱۳۶۱
- عضو مرکز مشاوران قوه قضاییه
وکیل حامد شاکری نیا 

- وکیل پایه یک دادگستری
- عضو مرکز وکلای قوه قضاییه
- بیش از ۱۵ سال سابقه
وکیل حسن اسماعیلی 

- وکیل پایه یک دادگستری
- عضو مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضاییه
- بیش از ۱۵ سال سابقه
وکیل مرجانه فشنگچی 

- وکیل پایه یک دادگستری
- کارشناس ارشد حقوق خصوصی
- رتبه دو رقمی آزمون وکالت و عضو کانون وکلای دادگستری مرکز
- بیش از ۱۵ سال سابقه
وکیل مونا الماسی 

- وکیل پایه یک دادگستری
- بیش از ۶ سال سابقه حقوقی
- عضو کانون وکلای دادگستری مرکز
- کارشناس ارشد حقوق جزا و جرم شناسی
وکیل محمد فرخی 

- وکیل پایه یک دادگستری
- کارشناس ارشد حقوق خصوصی
- عضو کانون وکلای دادگستری مرکز
- بیش از ۲۲ سال سابقه
دکتر مهرداد محمدی (بخش بین الملل) 

- مشاور حقوقی و امور قراردادهای شرکتهایی چون هواپیمایی قطر و …
- داوری اختلافات قراردادی فدراسیون فوتبال ایران
- داور مرکز بینالمللی مرکز داوری شانگهای (SHIAC)
وکیل امیر بهادر عامری
- وکیل پایه یک دادگستری در اصفهان
- کارشناس ارشد حقوق خصوصی
- عضو کانون وکلای دادگستری مرکز
- بیش از ۵ سال سابقه
تماس جهت اعطای وکالت مشاهده رزومه وکیل
وکیل اصغر قنبری

- کارآموز وکالت
- کارشناس ارشد حقوق خصوصی دانشگاه آزاد اسلامی اهر
- عضو کانون وکلای دادگستری مرکز
- کمتر از 2 سال سابقه
تماس جهت اعطای وکالت مشاهده رزومه وکیل
خانم فریبا رنجبر

- کارآموز وکالت
- عضو کانون وکلای دادگستری البرز
- کارشناس ارشد حقوق خصوصی دانشگاه شهید بهشتی
چرا باید وکالت پرونده مجازات کودک آزاری را به گروه وکلای بزرگمهر بسپاریم
از آنجا که در دفاع از پرونده مجازات کودک آزاری، تخصص و تجربه وکیل معیار و ملاک بسیار مهمی در تعیین سرنوشت پرونده است، تجربه بالا و همچنین موفقیت وکیل در زمینه پرونده های مشابه و یکسان، بسیار تاثیرگذار بوده و می تواند پرونده شما را به بهترین نتیجه ممکن هدایت کند. با در نظر گرفتن این اصل مهم، ما در گروه وکلای بزرگمهر در تلاش هستیم تا با هدف افزایش کیفیت و افزایش هرچه بیشتر آمار موفقیت پرونده ها، وکالت پرونده شما را وکیل کودک آزاری با تجربه که سابقه موفقیت در پرونده مشابه پرونده شما در زمینه پرونده مجازات کودک آزاری داشته باشد. در صورتی که تنها قصد اعطای وکالت دارید با گروه وکلای بزرگمهر تماس بگیرید تا کارشناسان ما جهت تنظیم وقت جلسه شما با وکیل متخصص در زمینه پرونده، اقدام نمایند.
جرم کودک آزاری چیست؟
ردپای مفهوم کودک آزاری در قوانین کشورمان به سال 1381 بر میگردد. در این سال قانون حمایت از کودکان و نوجوانان در مجلس به تصویب رسید تا به وسیله آن از کودکان و نوجوانان در مقابل بسیاری از آسیب های موجود در جامعه محافظت شود.
بر اساس ماده 2 این قانون، تعریف جرم کودک آزاری عبارت است از؛ هر گونه اذیت و آزار کودکان و نوجوانان که منجر به آسیب و صدمه جسمانی، روانی و اخلاقی در آنان شود و سلامت جسم یا روان آنان را به خطر اندازد. بنابراین، هر گونه آزار روانی و اخلاقی کودک و نوجوان، کودک آزاری بوده و صرفا محدود به آزار جسمی نمی باشد. همچنین تفاوتی ندارد که این آزار و اذیت ها توسط والدین کودک صورت بگیرد یا اشخاص غریبه.
اما وقتی از جرم و مجازات کودک آزاری صحبت می کنیم، باید دقیقا مشخص کنیم که به چه کسی کودک گفته می شود؟ بر اساس ماده 1 قانون حمایت از کودکان و نوجوانان؛ تمام افرادی که به سن هجده سال تمام هجری شمسی نرسیده اند کودک محسوب شده و تحت حمایت این قانون هستند.
متاسفانه کودک آزاری جزو جرائم مخفی و پنهان جامعه بوده و از آنجا که قربانیان آن کودکان هستند در بسیاری از موارد هیچ گزارشی از آن در مراجع قضایی ثبت نمی شود. در نتیجه هیچ کس از کودکان آزار دیده حمایت نمی کند و این افراد با بحران ها و تبعات فراوان آزارهای جنسی و روانی در زندگی خود دست و پنجه نرم می کنند.
مطابق ماده 5 قانون حمایت از کودکان و نوجوانان، کودک آزاری از جمله جرائم عمومی و برای مجازات نیاز به شاکی خصوصی ندارد. در نتیجه قاضی پرونده می تواند حتی اگر کودک شکایتی نکرده باشد حکم مجازات کودک آزاری را برای افراد خاطی صادر نماید. در ادامه دادستان پرونده می تواند عدم صلاحیت سرپرست کودک را اثبات کرده و یک سرپرست صالح برای کودک تعیین نماید.
با توجه به این موارد حتما متوجه میزان اهمیت پیگیری و گزارش موارد کودک آزاری و اجرای مجازات کودک آزاری در جامعه هستید. اما قبل از آن که به سوالاتی همچون حکم کودک آزاری چیست؟ و مجازات کودک آزاری از منظر قانون بپردازیم بهتر است انواع کودک آزاری را مختصرا بررسی کنیم.
آشنایی با انواع کودک آزاری
وقتی صحبت از مجازات کودک آزاری به میان می آید خوب است بدانیم که مجازات کودک آزاری بسته به این که کدام نوع از این جرم اتفاق افتاده باشد متفاوت است. بنابراین در پاسخ به کسانی که می پرسند حکم کودک آزاری چیست؟ باید گفت تا حدود زیادی به شکل و نوع وقوع جرم بستگی دارد.
به طور کلی کودک آزاری به شکل کودک آزاری جنسی، جسمی و عاطفی، ناشی از بهره گیری خلاف و ناشی از ترک فعل رخ می دهد.
برای اخذ وکیل متخصص و پرسیدن سوالاتی همچون حکم کودک آزاری چیست؟ و سایر سوالات حقوقی خود درباره مجازات کودک آزاری و انواع آن، با شماره تماس های تیم وکلای بزرگمهر در ارتباط باشید.
1 – کودک آزاری روانی
مواردی مثل توهین و قذف کودک، رها کردن کودک، ربودن نوزاد، مزاحمت و تعرض و ترساندن در اماکن عمومی و عدم تحویل کودک به سرپرست قانونی از جمله مصادیق کودک آزاری روانی هستند. در تمام این موارد آسیب ها و صدمات فراوانی به روان کودکان وارد می شود. در مواردی همچون آدم ربایی اگر قربانی کودک باشد به دلیل وقوع کودک آزاری روانی حین آدم ربایی، مجازات جرم تشدید خواهد شد.
مجازات کودک آزاری روانی بر اساس ماده 147 قانون مجازات اسلامی تا 74 ضربه شلاق معین شده است.
2 – کودک آزاری ناشی از ترک فعل
وقتی از کودک آزاری ناشی از ترک فعل صحبت می کنیم منظور مواردی است که در آن به دنبال ترک یک فعل، سلامت جسمانی و روانی کودک به خطر می افتد. در چنین شرایطی فرد خاطی مشمول مجازات کودک آزاری ناشی از ترک فعل خواهد بود. برای مثال؛
- نادیده گرفتن عمدی وضعیت بهداشت و سلامت جسمی و روانی کودک
- ممانعت از تحصیل کودک و نوجوان
- ترک انفاق کودک و نوجوان تحت تکفل در صورت تمکن مالی
3 – کودک آزاری ناشی از بهره گیری خلاف
مطابق قانون هر گونه خرید، فروش، بهره کشی و بکار گیری کودکان و نوجوانان جهت انجام اعمال خلاف مثل قاچاق و تکدی گری ممنوع است و افراد مرتکب علاوه بر جبران خسارت وارده به حبس از شش ماه تا یک سال زندان یا جزای نقدی از ده میلیون ریال تا بیست میلیون ریال محکوم خواهند شد.
در این نوع کودک آزاری شاید سلامت جسمانی کودک به خطر نیفتد اما قطعا سو استفاده از کودک تاثیرات مخربی بر شخصیت او خواهد داشت لذا این کار از نظر قانون جرم بوده و فرد خاطی مشمول مجازات کودک آزاری است.
4 – کودک آزاری جنسی
از دیگر انواع جرم کودک آزاری که مستوجب مجازات کودک آزاری است، کودک آزاری جنسی می باشد. لواط، تقبیل، زنا، قوادی و سایر اشکال سوء استفاده جنسی مثل تهیه فیلم و عکس مستهجن از کودک، تشویق به فحشاء و زنا و فریب کودکان دختر و ازدواج با آنها از مصادیق جرم کودک آزاری بوده و افراد خاصی مشمول مجازات کودک آزاری هستند.
از آنجا که این موارد مربوط به وکیل کیفری می شود، پیشنهاد میکنیم به لیست وکیل کیفری گروه وکلای بزرگمهر مراجعه بفرمایید تا علاوه بر نمونه پرونده های موفق و به سرانجام رسانده آنها، رزومه و سابقه وکالت ایشان را نیز ببینید. کارگروه وکلای کیفری گروه وکلای بزرگمهر با سابقه درخشان و پرونده های بسیار، در کسب نتایج پرونده های کیفری عملکرد فوق العاده ای در مقایسه با وکلای این حوزه داشته است.
جرم کودک آزاری توسط والدین
خشونت خانگی از جمله مواردی است که شامل بزرگسالان نمی شود و ممکن است شامل کودکان نیز باشد. در برخی از این موارد ممکن است کودک آزاری به دلیل های اجتماعی مختلف از جانب والدین رخ دهد. تا قبل از سال 1381 کودک آزاری از جمله مواردی بود که شامل جرایم عمومی قرار نگرفت و حتما باید توسط ولی کودک گزارش می شد. اما از پس آن طبق قوانین تصویب شده توسط کمیسیون بهداشت مجلس، کودک آزاری از جمله جرایم عمومی محسوب می شود و برای پیگیری آن لازم نیز حتما شاکی خصوصی وجود داشته باشد. به این معنا که هر فردی با دیدن کودک آزاری می تواند آن را گزارش و پیگیری کند.
توجه داشته باشید که در این مواقع ممکن است کودک آزاری توسط والدین رخ داده باشد و طبق قانون در صورت مشاهده آن می توان آن را گزارش و پیگیری کرد.
چگونه کودک آزاری را گزارش بدهیم؟
گزارش دادن جرم کودک آزاری از جمله وظایف شهروندی همه ماست. در ماده 6 قانون حمایت از کودکان نیز آمده است که کلیه افراد، مراکز و موسساتی که به هر نحو مسئولیت نگهداری و سرپرستی کودکان و نوجوانان را برعهده دارند، موظف هستند که به محض مشاهده مواردی از کودک آزاری مراتب را به مراجع قضایی کشور اطلاع دهند.
همچنین تخلف از این قانون (یعنی گزارش ندادن موارد کودک آزاری) تا 6 ماه حبس یا جزای نقدی تا 5 میلیون ریال را در پی خواهد داشت. اگر در اطراف خود موارد کودک آزاری را مشاهده کردید مراتب را به شماره 123 مرکز گزارش های مردمی کودک آزاری یا پلیس 110 گزارش دهید. اما حکم کودک آزاری چیست؟ در ادامه مطلب به این سوال پاسخ می دهیم.
مجازات کودک آزاری چیست؟
بسیاری از افراد می پرسند حکم کودک آزاری چیست؟ براساس قانون مجازات کودک آزاری کدام است؟
خوشبختانه قانونگذار درباره جرم کودک آزاری به هیچ وجه مسامحه نکرده و جرم کودک آزاری را در دسته جرائم غیر قابل گذشت قرار داده است. این به آن معناست که اگر این جرم از سوی افراد مطلع به پلیس و مراجع قضایی گزارش داده شود دیگر نیازی به شاکی خصوصی هم نیست و مدعی العموم فرد یا افراد خاطی را به مجازات کودک آزاری محکوم می کند. اما این حکم کودک آزاری چیست؟
براساس قانون حمایت از کودک و نوجوان، مرتکبین و مجرمین کودک آزاری از سه ماه و یک روز تا 6 ماه حبس و یا تا 10 میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد.
چرا باید برای پرونده کودک آزاری خود وکیل بگیریم؟
امروزه باتوجه به افزایش آمار کودک آزاری و عدم آشنایی افراد به مواد و تبصره های قانونی کمک گرفتن از یک وکیل باتجربه برای پیشبرد دادخواست مجازات کودک آزاری امری ضروری است.
نکته ناراحت کننده آنجاست که در بسیاری از موارد به علت طولانی شدن روند دادرسی و اثبات جرم کودک آزاری، کودک یا نوجوان از نظر روحی و روانی آسیب های بسیاری می بیند. چه خوب است با انجام مشاوره حقوقی با وکلای متخصص در زمینه اثبات یا رد اتهام کودک آزاری باعث کاهش این صدمات روحی و روانی شویم.
گروه وکلای بزرگمهر با در اختیار داشتن بهترین و باتجربه ترین وکلا در زمینه کودک آزاری و دریافت حکم مجازات کودک آزاری، آماده ارائه مشاوره حقوقی و در صورت لزوم اقامه وکالت پرونده های شما عزیزان است.
از آنجا که سپردن پرونده کودک آزاری به دلیل حساسیت و پیچیدگی به وکلای بی تجربه اصلا توصیه نمی شود، مجموعه حقوقی بزرگمهر این افتخار را دارد که مجرب ترین و بهترین وکلای کودک آزاری را در اختیار شما قرار دهد تا با خیالی آسوده مراحل دادرسی را طی کنید. برای دریافت مشاوره حقوقی و انتخاب بهترین وکلا با شماره تماس های گروه وکلای بزرگمهر در ارتباط باشید.
12 دلیل که شما به وکیل احتیاج دارید!
- مشاوره گرفتن از وکیل متخصص نه تنها هیچ ضرری ندارد بلکه می تواند راهگشای پرونده شما باشد. ✅
- همیشه پیشگیری بهتر از درمان است پس منطقی است از مشکلات قانونی پیشگیری کنید به جای اینکه بعدا با آن ها دست و پنجه نرم کنید. ✅
- قانون و مسائل حقوقی بسیار پیچیده، دشوار و گسترده هستند. ✅
- همواره این امکان وجود دارد که پرونده ها به دلیل نداشتن وکیل برای شما هزینه و مدت زمان بیشتری در بر داشته باشند.❌
- با داشتن وکیل درک کاملی از گزینه ها و راهکار های خود خواهید داشت. ✅
- وکلا به شاهدان و کارشناسان دسترسی دارند، افرادی که در کنار خودتان به آن ها نیاز دارید. ✅
- وکیل می تواند بهترین و مناسب ترین دفاع برای پرونده ی شما را ارائه کند. ✅
- طرف مقابل در پرونده شما به احتمال زیادی وکیل دارد و با تمام توان خود در دادگاه حاضر میشود.❌
- وکلا می دانند چگونه شهود و دفاعیات را به چالش بکشانند. ✅
- یک دادخواست اشتباه یا پیروی از روش اشتباه می تواند پرونده شما را به طور کامل خراب کند.❌
- وکلا در صورت لزوم نحوه مذاکره کردن با طرف مقابل را می دانند. ✅
- وکیل تمام تلاش و توان خود را برای حفظ و دفاع از حقوق شما در پرونده به کار می گیرد و همواره حامی شما خواهد بود. ✅
وکیل مرد مجازات کودک آزاری
در بسیاری از پرونده ها و به خصوص در پرونده های مجازات کودک آزاری، با توجه به شرایط پرونده و موکل، ترجیح موکلن عزیز بر آن است که با وکیل مرد متخصص در زمینه مجازات کودک آزاری فعالیت داشته باشند چرا که بر این باورند که همراه داشتن وکیل مرد مجازات کودک آزاری می تواند مناسب تر باشد. به این دلیل که عموما خانم ها در برخی پرونده ها مناسب نباشند و نیاز به وکیل مرد مجازات کودک آزاری به دلیل استفامت و پیگیری مداوم و شجاعت بیشتر، احساس شود. همچنین گاه پیش می آید که افراد با وکیل مرد مجازات کودک آزاری احساس راحتی بیشتری دارند و این می تواند رابطه بین وکیل و موکل را تقویت کند. در بسیاری از پرونده ها به دلیل پنهان کاری و یا شرمساری موکل در بیان برخی موضوعات، پرونده ها پیچیده تر و مشکل خواهند شد.
پس در نتیجه وکیل مرد مجازات کودک آزاری با حضور در پرونده شما می تواند آن را به خوبی پیش ببرد. شما می توانید جهت مشاهده لیست وکیل مرد تهران و همچنین مشاهده رزومه و پرونده های شاخص موفق ایشان از طریق لینک زیر اقدام کنید.
وکیل خانم مجازات کودک آزاری
در برخی دیگر از پرونده های مجازات کودک آزاری، با توجه به شرایط پرونده ترجیح موکلن عزیز بر آن است که با وکیل خانم متخصص در زمینه مجازات کودک آزاری فعالیت داشته باشند چرا که اعتقاد دارند که همراه داشتن وکیل خانم مجازات کودک آزاری می تواند گزینه مناسب تری باشد. به این دلیل که عموما اقایان در برخی پرونده ها مناسب نباشند و نیاز به وکیل خانم مجازات کودک آزاری به دلیل صداقت و دلسوزی در پرونده و احساس مسئولیت بیشتر، احساس شود. همچنین گاه پیش می آید که موکلین خصوصا در میان خانم ها، به دلیل همجنس بودن با وکیل خانم مجازات کودک آزاری احساس راحتی بیشتری داشته باشند و این می تواند رابطه بین وکیل و موکل را تقویت کند. در بسیاری از پرونده ها به دلیل پنهان کاری و یا شرمساری موکل در بیان برخی موضوعات، پرونده ها پیچیده تر و مشکل خواهند شد.
پس در نتیجه انتخاب وکیل خانم مجازات کودک آزاری جهت حضور در پرونده شما می تواند انتخابی منطقی باشد. شما می توانید جهت مشاهده لیست وکلای خانم تهران و همچنین مشاهده رزومه و پرونده های شاخص موفق ایشان از طریق لینک زیر اقدام کنید.
وکیل قاضی بازنشسته مجازات کودک آزاری
بسیاری از افراد ترجیح می دهند که پرونده مجازات کودک آزاری خود را به یک وکیل قاضی بازنشسته بسپارند، چون تصورشان بر این است که وکیل قاضی بازنشسته تجربه خیلی بیشتری نسبت به دیگر وکلا دارد. البته که نمی توان منکر این قضیه هم شد، زیرا فردی که قاضی بوده و چندین سال به قضاوت مشغول بوده و بازنشسته شده، به واسطه سابقه کاری که در قوه قضاییه داشته، قوانین را بهتر می داند و با مسئله های حقوقی و دادگاه ها آشنایی بیشتری داشته و همچنین چون هر روزه با پرونده های مختلفی خصوصا در زمینه مجازات کودک آزاری سر و کار داشته، تجربه ی بالایی هم دارد. از این رو می تواند با کیفیت بهتری کار وکالت را انجام دهد.
پس در نتیجه انتخاب و اخذ وکیل قاضی بازنشسته مجازات کودک آزاری در پرونده شما می تواند انتخابی مناسب باشد. شما می توانید جهت تماس با قاضبی بازنشسته متخصص در زمینه مجازات کودک آزاری و همچنین مشاهده پرونده های شاخص موفق ایشان از طریق لینک زیر اقدام کنید.
مزایای وکلای با تجربه گروه بزرگمهر
- سرعت بخشیدن به روند دادرسی
- حضور در جلسات دادگاه بدون نیاز به حضور موکل و گزارش دهی منظم به موکل
- حفظ اسرار و اطلاعات موکل و عدم فاش شدن آن ها
- شفاف سازی مسائل حقوقی برای موکل
- پیگیری منظم روند پرونده تا زمان حاصل شدن نتیجه پرونده
- حق وکالت منصفانه
- جذب اعتماد موکل و برقراری ارتباط موثر با او
- انجام فعالیت های حقوقی با به روز ترین سیستم حقوقی
- به روز بودن و اطلاع از آخرین قوانین کشور
- برخورد مناسب و محترمانه با موکل و قاضی موکل
- فعالیت گروه های مجرب در تمامی زمینه های حقوقی(ملکی، خانواده و…)، کیفری و … .
گروه وکلای بزرگمهر با سابقه چندین ساله و داشتن وکلای مجرب و متخصص در تمامی زمینه های حقوقی و کیفری آماده ارائه خدمات و رسیدگی به پرونده های حقوقی و کیفری شما می باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. 02144428277
به وکیل کودک آزاری امتیاز دهید
211
امتیاز کل وکیل کودک آزاری
از طریق دکمه زیر به وکیل کودک آزاری امتیاز دهید