لیست عناوین
- 1 پرونده های موفق وکیل رفع تصرف عدوانی کیفری در گروه وکلای بزرگمهر
- 2 لیست وکیل رفع تصرف عدوانی کیفری
- 3 چرا باید وکالت پرونده خود را به وکیل پرونده های رفع تصرف عدوانی کیفری گروه وکلای بزرگمهر بسپاریم
- 4 تصرف عدوانی چیست؟
- 5 آیا تصرف اتومبیل فردی بدون رضایت او، تصرف عدوانی محسوب میشود؟
- 6 انواع تصرف عدوانی چیست؟
- 7 شرایط رسیدگی به دادخواست رفع تصرف عدوانی
- 8 جرم تصرف عدوانی کیفری چیست؟
- 9 12 دلیل که شما به وکیل احتیاج دارید!
- 10 وکیل مرد رفع تصرف عدوانی کیفری
- 11 وکیل خانم رفع تصرف عدوانی کیفری
- 12 وکیل قاضی بازنشسته رفع تصرف عدوانی کیفری
- 13 به وکیل رفع تصرف عدوانی کیفری امتیاز دهید
برای اعطای وکالت به وکیل رفع تصرف عدوانی کیفری با شماره 02144428277 و 09374807447 (منشی ۲۴ ساعته وکیل) تماس حاصل فرمایید.
چنانچه از وکیل رفع تصرف عدوانی کیفری سوال داشته و یا نیاز به مشاوره دارید، در انتهای مطلب در بخش کامنت ها و نظرات سوال خود را مطرح نمایید تا کارشناسان حقوقی مجموعه سریعا به شما پاسخ دهند.
هرچه جوامع پیشرفته تر می شوند تعاملات افراد نیز شکل جدیدتری به خود می گیرند و همین موضوع نیز باعث به وجود آمدن اشکال جدیدی از جرائم می شود. یکی از جرایم بسیار شایع در زمینه اموال و مالکیت، تصرف عدوانی کیفری است که افراد با مراجعه به دستگاه قضایی خواهان رسیدگی به آن هستند. تصرف عدوانی کیفری به دلایلی همچون ماهیت و دلایل اثبات آن پیچ و خم ها و ظرافت هایی دارد که جز اهل فن کسی قادر به حل آن نیست. از سوی دیگر برای ثبت دادخواست رفع تصرف عدوانی کیفری چهار شرط مهم وجود دارد که قبل از طرح دعوی حتما باید از وجود همه آنها اطمینان حاصل شود.
پرونده های موفق وکیل رفع تصرف عدوانی کیفری در گروه وکلای بزرگمهر
از آنجا که در گروه وکلای بزرگمهر، وکلا به صورت تخصصی در زمینه های حقوقی و کیفری فعالیت می کنند، تعداد پرونده هایی که وکیل متخصص در هر زمینه پیگیری نموده است، از دیگر وکلای سایر مجموعه ها بیشتر بوده و همچنین به دلیل فعالت تخصصی، تجربه بسیار بالاتر و حرفه ای تری در این زمینه دارند. بهترین وکیل دادگاه کیفری گروه وکلای بزرگمهر با بیش از ۸۳ پرونده موفق و با بیش از ۹۴٪ موفقیت در پرونده های حقوقی و کیفری، به صورت تخصصی و با تجربه بسیار بالا در این زمینه فعالیت می کند. از جمله پرونده های شاخصی که وکیل پرونده های کیفری گروه وکلای بزرگمهر در آن ها موفق بوده است می توان به:
پرونده های شاخص موفق وکیل متخصص رفع تصرف عدوانی کیفری در گروه وکلای بزرگمهر
۱. پرونده ۱۰ هکتار زمین اراضی ملی اعلام شده که موفق به بازپس گیری زمین شد.
۲. پرونده تصرف عدوانی ملکی به ارزش ۱۰ میلیارد تومان که منجر به محکومیت متهمین و باز پس گیری ملک از آن ها برای موکلین شاکی این پرونده شد.
۳. پرونده فروش مال غیر و کلاهبرداری از طریق وکالت فروش ملک که ملکی به ارزش ۳ میلیارد تومان، به ارزش ۵۰ میلیون تومان معامله شده بود منجر به محکومیت متهم به ۵ سال حبس و بازپس گیری ملک به همراه خسارت برای موکل شد.
۴. پرونده تهاتر ملکی به ارزش ۲۴ میلیارد تومان
۵. پرونده انحصار وراثت و سهم الارث ملک به ارزش ۱۴ میلیارد تومان
۶. پرونده زمینخواری املاکی به ارزش مجموعا ۳۰۰ میلیارد تومان که منجر به دستگیری و محکومیت متهمین و بازپس گیری املاک شد.
و…
لیست وکیل رفع تصرف عدوانی کیفری
وکیل دکتر حسین مروج 

- وکیل پایه یک دادگستری
- بیش از ۴۰ سال سابقه حقوقی
- دکترای حقوق خصوصی
- دکترای حرفه ای مشاوره حقوقی DBA
- استاد دانشگاه های آزاد و دانشکده علوم و فنون نیروهای مسلح از سال ۱۳۶۱
- مدیر حقوقی نیروهای مسلح از سال ۱۳۶۱
- عضو مرکز مشاوران قوه قضاییه
وکیل حامد شاکری نیا 

- وکیل پایه یک دادگستری
- عضو مرکز وکلای قوه قضاییه
- بیش از ۱۵ سال سابقه
وکیل حسن اسماعیلی 

- وکیل پایه یک دادگستری
- عضو مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضاییه
- بیش از ۱۵ سال سابقه
وکیل مرجانه فشنگچی 

- وکیل پایه یک دادگستری
- کارشناس ارشد حقوق خصوصی
- رتبه دو رقمی آزمون وکالت و عضو کانون وکلای دادگستری مرکز
- بیش از ۱۵ سال سابقه
وکیل مونا الماسی 

- وکیل پایه یک دادگستری
- بیش از ۶ سال سابقه حقوقی
- عضو کانون وکلای دادگستری مرکز
- کارشناس ارشد حقوق جزا و جرم شناسی
وکیل محمد فرخی 

- وکیل پایه یک دادگستری
- کارشناس ارشد حقوق خصوصی
- عضو کانون وکلای دادگستری مرکز
- بیش از ۲۲ سال سابقه
دکتر مهرداد محمدی (بخش بین الملل) 

- مشاور حقوقی و امور قراردادهای شرکتهایی چون هواپیمایی قطر و …
- داوری اختلافات قراردادی فدراسیون فوتبال ایران
- داور مرکز بینالمللی مرکز داوری شانگهای (SHIAC)
وکیل امیر بهادر عامری
- وکیل پایه یک دادگستری در اصفهان
- کارشناس ارشد حقوق خصوصی
- عضو کانون وکلای دادگستری مرکز
- بیش از ۵ سال سابقه
تماس جهت اعطای وکالت مشاهده رزومه وکیل
وکیل اصغر قنبری

- کارآموز وکالت
- کارشناس ارشد حقوق خصوصی دانشگاه آزاد اسلامی اهر
- عضو کانون وکلای دادگستری مرکز
- کمتر از 2 سال سابقه
تماس جهت اعطای وکالت مشاهده رزومه وکیل
خانم فریبا رنجبر

- کارآموز وکالت
- عضو کانون وکلای دادگستری البرز
- کارشناس ارشد حقوق خصوصی دانشگاه شهید بهشتی
چرا باید وکالت پرونده خود را به وکیل پرونده های رفع تصرف عدوانی کیفری گروه وکلای بزرگمهر بسپاریم
در معرفی وکیل کپرونده های کیفری باید اذعان داشت که از آنجا که در پرونده های کیفری، تخصص و تجربه وکیل معیار و ملاک بسیار مهمی در تعیین سرنوشت پرونده است، تجربه بالا و همچنین موفقیت وکیل در پرونده ها در زمینه مشابه و یکسان، بسیار تاثیرگذار بوده و می تواند پرونده شما را به بهترین نتیجه ممکن هدایت کند. با در نظر گرفتن این اصل مهم، ما در گروه وکلای بزرگمهر در تلاش هستیم تا با هدف افزایش کیفیت و افزایش هرچه بیشتر آمار موفقیت پرونده ها و ارائه وکالت با بهترین وکیل پرونده های کیفری با تجربه که سابقه موفقیت در پرونده مشابه پرونده کیفری شما را داشته باشد. در صورتی که تنها قصد اعطای وکالت دارید با گروه وکلای بزرگمهر تماس بگیرید تا کارشناسان ما جهت تنظیم وقت جلسه شما با بهترین وکیل پرونده های کیفری متخصص در زمینه پرونده شما، اقدام نمایند.
باتوجه به اهمیت بالا و پیچیدگی این موضوع بر آن شدیم تا در این مقاله از بلاگ گروه وکلای بزرگمهر، به سوالاتی همچون
- تصرف عدوانی چیست؟
- انواع تصرف عدوانی کدام است؟
- تفاوتهای تصرف عدوانی کیفری و حقوقی چیست؟
- شرایط رسیدگی به دادخواست رفع تصرف عدوانی چیست؟
پاسخ بدهیم.
تصرف عدوانی چیست؟
دنیای حقوق، کلمات و اصطلاحات تخصصی فراوانی دارد که ممکن است به گوش بسیاری از افراد ناآشنا باشد. از آنجا که قصد داریم در این نوشتار پیرامون رفع تصرف عدوانی کیفری صحبت کنیم، خوب است ابتدا با معنا و مفهوم عبارت تصرف عدوانی آشنا شویم.
تصرف عدوانی در قانون آیین دادرسی مدنی اینگونه تعریف شده است؛ «دعوای تصرف عدوانی عبارت است از ادعای متصرف سابق، مبنی بر اینکه دیگری با اعمال زور مال غیر منقولی را از تصرف او خارج کرده و اعاده تصرف خود را نسبت به آن مال غیرمنقول درخواست مینماید.»
به بیانی ساده تر، تصرف عدوانی یعنی کسی زمین یا ملک دیگری را با زور و اجبار از دست مالک آن، خارج کند و به تصرف خودش درآورد. اگر هنوز هم متوجه نشده اید که تصرف عدوانی چیست، احتمالا با این مثال متوجه معنا و مفهوم آن خواهید شد.
تصور کنید شما در یک خانه زندگی میکنید. ممکن است صاحب این ملک یا مستاجر آن باشید. پس از مدتی سر و کله شخصی پیدا میشود که با زور و اجبار خانه را از تصرف شما خارج کرده و ادعا میکند این ملک متعلق به او میباشد. در این حالت اصطلاحا میگویند تصرف عدوانی رخ داده است. ناگفته نماند که برای دادگاه اصلا فرقی نمیکند که شما صاحب ملک باشید یا مستاجر آن، بلکه صرفا تصرف قبلی درنظر گرفته میشود.
خوب است بدانید در قانون مجازات کیفری، تصرف عدوانی جرم انگاری شده و برای افرادی که این جرم را مرتکب شده اند تا 74 ضربه شلاق و یک سال حبس، حکم صادر میشود و دادگاه وظیفه رفع تصرف عدوانی کیفری را خواهد داشت.
از آنجا که این موارد مربوط به وکیل کیفری می شود، پیشنهاد میکنیم به لیست وکیل کیفری گروه وکلای بزرگمهر مراجعه بفرمایید تا علاوه بر نمونه پرونده های موفق و به سرانجام رسانده آنها، رزومه و سابقه وکالت ایشان را نیز ببینید. کارگروه وکلای کیفری گروه وکلای بزرگمهر با سابقه درخشان و پرونده های بسیار، در کسب نتایج پرونده های کیفری عملکرد فوق العاده ای در مقایسه با وکلای این حوزه داشته است.
آیا تصرف اتومبیل فردی بدون رضایت او، تصرف عدوانی محسوب میشود؟
بسیاری از افراد تصور میکنند اگر فردی اموال و اشیاء دیگران را به زور و بدون رضایت آنان تصرف کند، مرتکب تصرف عدوانی شده است و مرحله پس از آن رفع تصرف عدوانی است. بگذارید همین ابتدای کار بگویم که چنین تصوری کاملا اشتباه میباشد.
در تعریف تصرف عدوانی، باید به کلمه غیرمنقول توجه ویژه داشته باشید. به این ترتیب تصرف عدوانی، صرفا درباره اموال غیر منقول افراد همچون خانه، زمین، مغازه و … مطرح میشود و درباره تصرف اموال منقولی مانند اتومبیل در قانون جرایم دیگری تعریف شده است.
اگر در زمینه حل پرونده تصرف عدوانی دچار مشکل شده اید، گروه وکلای بزرگمهر بهترین وکلا را در زمینه رفع تصرف عدوانی کیفری در اختیار شما میگذارد تا در سریعترین زمان ممکن به نتیجه دلخواه خود برسید. به این منظور تنها کافی است با کارشناسان مجموعه وکلای بزرگمهر در تماس باشید.
انواع تصرف عدوانی چیست؟
همانطور که پیشتر گفتیم تصرف عدوانی از نگاه قانون به دو دسته تقسیم می شود. این دو دسته تصرف عدوانی کیفری و تصرف عدوانی حقوقی نام دارند. درصورتی که تحت عنوان یکی از این دو نوع، طرح دعوی کنید دیگر نمیتوان آن را تغییر داد. باتوجه به حساسیت بالا در این زمینه توصیه میکنیم قبل از هر اقدامی، با یک وکیل متخصص در زمینه رفع تصرف عدوانی کیفری و طرح دعوی مشورت کنید.
تصرف عدوانی کیفری
وقتی شخصی، مال دیگری را بازور و اجبار به تصرف خود دربیاورد در حالی که میداند مال متعلق به فرد دیگری است، به این عمل تصرف عدوانی کیفری گفته می شود.
از نظر قانونی تصرف عدوانی کیفری جرم محسوب شده و پس از اثبات جرم شخص مجرم، به حبس از یک ماه تا یک سال محکوم می شود. همانطور که گفتیم این نوع تصرف برای اموال غیر منقول رخ می دهد و برای طرح دعوی تصرف عدوانی کیفری فرد حتما باید مالکیت خود را اثبات نماید.
تصرف عدوانی حقوقی
تصرف عدوانی حقوقی بسیار شبیه تصرف عدوانی کیفری است اما تفاوت های مهمی میان این دو وجود دارد که قبل از طرح دعوی تصرف عدوانی حتما باید از آن ها آگاه باشید. این تفاوت ها عبارت اند از:
- در تصرف عدوانی حقوقی برخلاف تصرف عدوانی کیفری، نیازی به اثبات مالکیت نیست.
- از دیگر تفاوت های مهم بین ابن دو نوع تصرف عدوانی، وجود یا عدم وجود رکن روانی است. یعنی باید برای قاضی دادگاه مشخص شود که متصرف میدانسته مال غیر منقول، متعلق به شخص دیگری بوده یا خیر؟
- سومین تفاوت بین تصرف عدوانی کیفری و حقوقی این است که با تقدیم دادخواست حقوقی میتوان طرح دعوی تصرف عدوانی حقوقی کرد. اما برای طرح تصرف عدوانی کیفری هیچ نیازی به تقدیم دادخواست نبوده و صرفا شکایت کیفری، برای صدور حکم رفع تصرف عدوانی کیفری و تعقیب متصرف کفایت میکند.
شرایط رسیدگی به دادخواست رفع تصرف عدوانی
پس از پاسخ به سوالاتی همچون تصرف عدوانی چیست و چه تفاوت هایی میان تصرف عدوانی کیفری و حقوقی وجود دارد
وقت آن است که شرایط رسیدگی به دادخواست رفع تصرف عدوانی را نیز بررسی کنیم.
به طور کلی در اولین قدم، خواهان باید به دادگاه عمومی مراجعه کند. همانطور که گفتیم برای طرح دعوی نیاز نیست که فرد مالک مال غیر منقول باشید. مثلا ممکن است او مستاجر و متصرف عدوان، همان صاحبخانه (موجر) باشد.
از نظر ماده 12 قانون آیین دادرسی مدنی، دادگاهی صالح است که مال تصرف شده از نظر محلی در حوزه آن قرار گرفته باشد. به همین دلیل طرح دعوی و ثبت شکایت باید در دادگاه عمومی محلی که مال غیر منقول در آنجا قرار دارد انجام شود.
همچنین دادخواست رفع تصرف عدوانی کیفری حتما باید دارای شرایط خاصی باشد. بنابراین قبل از اقدام به طرح دعوی در این زمینه حتما این شرایط را که در ادامه می آید به دقت مطالعه فرمائید.
شرط اول: سابقه تصرف خواهان
یکی از شروط مهم در رسیدگی به دادخواست رفع تصرف عدوانی، این است که حتما خواهان (یا کسی که شکایت کرده) مدتی قبل از اینکه مال غیر منقول تصرف شود، از آن استفاده کرده باشد. برای مثال تصور کنید شما قصد دارید درباره تصرف عدوانی آپارتمان خود طرح دعوی کنید. اولین شرط برای طرح دعوی این است که شما مدتی در این آپارتمان زندگی کرده باشید و اطرافیان نیز این ادعا را تایید کنند. اینکه چه مدت باید در آن ملک سکونت داشته باشید تا به عنوان سابقه پذیرفته شود مدت زمان دقیقی نداشته و به عرف جامعه بستگی دارد.
اگر برای رد اتهام یا رفع تصرف عدوانی کیفری و حقوقی نیاز به راهنمایی و کمک یک وکیل متخصص دارید، با کارشناسان گروه وکلای بزرگمهر در تماس باشید.
شرط دوم: عدم سابقه تصرف خوانده
از دیگر شروط رسیدگی به دادخواست رفع تصرف عدوانی، این است که متصرف (خوانده یا همان کسی که خواهان از او شکایت کرده) قبلا سابقه تصرف در آن مال را نداشته باشد.
مثلا اگر شما قصد شکایت از فردی را داشته باشید که آپارتمان شما را به زور تصرف کرده، یکی از شروط مهم آن این است که آن فرد قبل از شما در این آپارتمان سکونت نکرده باشد.
از نظر قانون صدور حکم تصرف عدوانی علیه فردی جایز است که تصرف او، لاحق بر تصرف خواهان باشد. به همین دلیل خوانده باید هیچگونه سابقه تصرف قبلی، در مال منقول مورد نظر نداشته باشد تا دادگاه بتواند دستور رفع تصرف عدوانی کیفری و یا حقوقی را صادر نماید.
شرط سوم: عدوانی بودن تصرف
یکی از شروطی که شاید بسیار واضح و بدیهی به نظر برسد، عدوانی بودن تصرف است. گرچه در متن قانون این مورد به عنوان یک شرط مطرح نشده اما استفاده از کلمه «عدوانی» به لزوم این شرط اشاره می کند. عدوانی بودن تصرف به این معنا است که تصرف مال غیر منقول باید بدون رضایت و با اعمال زور صورت گرفته باشد.
شرط چهارم: غیر منقول بودن مال تصرف شده
از دیگر نکاتی که قبل از طرح دعوی باید به آن توجه شود این است که مال تصرف شده باید حتما غیر منقول (مثل زمین، خانه یا مغازه) باشد. بنابراین دادخواست رفع تصرف عدوانی برای اموال منقولی همچون خودرو قابل قبول نیست.
چنانچه برای پیگیری پرونده تصرف عدوانی خود به وکیل متخصص در زمینه رفع اتهام تصرف عدوانی یا صدور رأی رفع تصرف عدوانی کیفری و یا حقوقی نیاز دارید حتما با گروه وکلای بزرگمهر در تماس باشید. ما در مجموعه وکلای بزرگمهر بهترین و باتجربه ترین وکلا را در زمینه تصرف عدوانی در اختیار شما می گذاریم.
جرم تصرف عدوانی کیفری چیست؟
همانطور که می دانید جرم تصرف عدوانی فقط برای اموال غیرمنقول تعیین شده است و شامل اموال منقول نمی شود. بنابراین در صورتی که فردی بدون اجازه مالک یا ملکی که در ید فرد مشخصی باشد، اقدام به تصرف کند، مجرم محسوب می شود و شاکی می تواند اقدام به شکایت علیه متصرف کند.
در صورتی که این عمل از روی عمد و با علم به مالکیت ملک انجام گرفته باشد، بر اساس قانون به مجازات یک ماه تا یک سال حبس محکوم می شود. توجه کنید که جرم زمانی اثبات می شود که تصرف با غلبه و زور انجام گرفته باشد و مورد اثبات دادگاه و مراجع ذی صلاح واقع شود.
12 دلیل که شما به وکیل احتیاج دارید!
- مشاوره گرفتن از وکیل متخصص نه تنها هیچ ضرری ندارد بلکه می تواند راهگشای پرونده شما باشد. ✅
- همیشه پیشگیری بهتر از درمان است پس منطقی است از مشکلات قانونی پیشگیری کنید به جای اینکه بعدا با آن ها دست و پنجه نرم کنید. ✅
- قانون و مسائل حقوقی بسیار پیچیده، دشوار و گسترده هستند. ✅
- همواره این امکان وجود دارد که پرونده ها به دلیل نداشتن وکیل برای شما هزینه و مدت زمان بیشتری در بر داشته باشند.❌
- با داشتن وکیل درک کاملی از گزینه ها و راهکار های خود خواهید داشت. ✅
- وکلا به شاهدان و کارشناسان دسترسی دارند، افرادی که در کنار خودتان به آن ها نیاز دارید. ✅
- وکیل می تواند بهترین و مناسب ترین دفاع برای پرونده ی شما را ارائه کند. ✅
- طرف مقابل در پرونده شما به احتمال زیادی وکیل دارد و با تمام توان خود در دادگاه حاضر میشود.❌
- وکلا می دانند چگونه شهود و دفاعیات را به چالش بکشانند. ✅
- یک دادخواست اشتباه یا پیروی از روش اشتباه می تواند پرونده شما را به طور کامل خراب کند.❌
- وکلا در صورت لزوم نحوه مذاکره کردن با طرف مقابل را می دانند. ✅
- وکیل تمام تلاش و توان خود را برای حفظ و دفاع از حقوق شما در پرونده به کار می گیرد و همواره حامی شما خواهد بود. ✅
وکیل مرد رفع تصرف عدوانی کیفری
در بسیاری از پرونده ها و به خصوص در پرونده های رفع تصرف عدوانی کیفری، با توجه به شرایط پرونده و موکل، ترجیح موکلن عزیز بر آن است که با وکیل مرد متخصص در زمینه رفع تصرف عدوانی کیفری فعالیت داشته باشند چرا که بر این باورند که همراه داشتن وکیل مرد رفع تصرف عدوانی کیفری می تواند مناسب تر باشد. به این دلیل که عموما خانم ها در برخی پرونده ها مناسب نباشند و نیاز به وکیل مرد رفع تصرف عدوانی کیفری به دلیل استفامت و پیگیری مداوم و شجاعت بیشتر، احساس شود. همچنین گاه پیش می آید که افراد با وکیل مرد رفع تصرف عدوانی کیفری احساس راحتی بیشتری دارند و این می تواند رابطه بین وکیل و موکل را تقویت کند. در بسیاری از پرونده ها به دلیل پنهان کاری و یا شرمساری موکل در بیان برخی موضوعات، پرونده ها پیچیده تر و مشکل خواهند شد.
پس در نتیجه وکیل مرد رفع تصرف عدوانی کیفری با حضور در پرونده شما می تواند آن را به خوبی پیش ببرد. شما می توانید جهت مشاهده لیست وکیل مرد تهران و همچنین مشاهده رزومه و پرونده های شاخص موفق ایشان از طریق لینک زیر اقدام کنید.
وکیل خانم رفع تصرف عدوانی کیفری
در برخی دیگر از پرونده های رفع تصرف عدوانی کیفری، با توجه به شرایط پرونده ترجیح موکلن عزیز بر آن است که با وکیل خانم متخصص در زمینه رفع تصرف عدوانی کیفری فعالیت داشته باشند چرا که اعتقاد دارند که همراه داشتن وکیل خانم رفع تصرف عدوانی کیفری می تواند گزینه مناسب تری باشد. به این دلیل که عموما اقایان در برخی پرونده ها مناسب نباشند و نیاز به وکیل خانم رفع تصرف عدوانی کیفری به دلیل صداقت و دلسوزی در پرونده و احساس مسئولیت بیشتر، احساس شود. همچنین گاه پیش می آید که موکلین خصوصا در میان خانم ها، به دلیل همجنس بودن با وکیل خانم رفع تصرف عدوانی کیفری احساس راحتی بیشتری داشته باشند و این می تواند رابطه بین وکیل و موکل را تقویت کند. در بسیاری از پرونده ها به دلیل پنهان کاری و یا شرمساری موکل در بیان برخی موضوعات، پرونده ها پیچیده تر و مشکل خواهند شد.
پس در نتیجه انتخاب وکیل خانم رفع تصرف عدوانی کیفری جهت حضور در پرونده شما می تواند انتخابی منطقی باشد. شما می توانید جهت مشاهده لیست وکلای خانم تهران و همچنین مشاهده رزومه و پرونده های شاخص موفق ایشان از طریق لینک زیر اقدام کنید.
وکیل قاضی بازنشسته رفع تصرف عدوانی کیفری
بسیاری از افراد ترجیح می دهند که پرونده رفع تصرف عدوانی کیفری خود را به یک وکیل قاضی بازنشسته بسپارند، چون تصورشان بر این است که وکیل قاضی بازنشسته تجربه خیلی بیشتری نسبت به دیگر وکلا دارد. البته که نمی توان منکر این قضیه هم شد، زیرا فردی که قاضی بوده و چندین سال به قضاوت مشغول بوده و بازنشسته شده، به واسطه سابقه کاری که در قوه قضاییه داشته، قوانین را بهتر می داند و با مسئله های حقوقی و دادگاه ها آشنایی بیشتری داشته و همچنین چون هر روزه با پرونده های مختلفی خصوصا در زمینه رفع تصرف عدوانی کیفری سر و کار داشته، تجربه ی بالایی هم دارد. از این رو می تواند با کیفیت بهتری کار وکالت را انجام دهد.
پس در نتیجه انتخاب و اخذ وکیل قاضی بازنشسته رفع تصرف عدوانی کیفری در پرونده شما می تواند انتخابی مناسب باشد. شما می توانید جهت تماس با قاضبی بازنشسته متخصص در زمینه رفع تصرف عدوانی کیفری و همچنین مشاهده پرونده های شاخص موفق ایشان از طریق لینک زیر اقدام کنید.
کانون وکلای بزرگمهر با سابقه چندین ساله و داشتن بهترین وکلای مجرب و متخصص در تمامی زمینه های حقوقی و کیفری آماده ارائه خدمات و رسیدگی به پرونده های حقوقی و کیفری شما می باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. 02144428277
به وکیل رفع تصرف عدوانی کیفری امتیاز دهید
426
امتیاز کل وکیل رفع تصرف عدوانی کیفری
از طریق دکمه زیر به وکیل رفع تصرف عدوانی کیفری امتیاز دهید